Tillbaka med träbänkar!

Nästan överallt i Sofiedalskolan så har dom bytt träbänkar mot små plastpuffar som illär osköna och vissa är ju lägre men bredare medan andra är höga men smala. Elever rullar runt dom och passar den till andra. Dom passar bara in med skåpen för att dom har färger, men skåpen är bra och nödvändiga och inte osköna plastpuffar som elever kan rulla runt.

Bänkarna var mycket bättre för att dom kunde man sitta flera på, man kunde inte rulla runt dom och det var bekvämare att sitta på nått med ryggstöd. Dom plastpuffarna som är låga och breda är väldigt obekväma och sitta i för man får ont i ryggen, dom verkar mer som ett försök att ha nått man kan sitta fler på.

jag vill att vi ska bli av med plastpuffarna och ta tillbaka träbänkarna, dom kan inte klaga på att vi inte har råd att få in träbänkar så får dom förklara om de nya träbänkarna som är väldigt sköna i våran ljushall, jag begär inne sånna lyxbänkar istället för plastpuffarna som finns i våra våningar, jag vill åtminstone ha tillbaka dom vi hade förra året.

Av: Joel Persson, 8F

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *