Intervju om skolmaten

Från måndag till fredag så får vi skol ungdomar mat på skolan. Men det vissa inte vet är att det är många som inte äter skolmaten för att vissa inte tycker att  skolmaten är god eller att vissa mat rätter är råa. Jag har intervjuat några lärare och elever på skolan om vad dom tycker om skolmaten och vad dom tycker om att vi har sodexo som skolmat. Dom tyckte så här.

De var lite blandat om vad dom tyckte om skolmaten. Men min åsikt om skolmaten är att den är inte så god. Ibland  går de att äta den men vissa maträtter speciellt köttet är råt å de tycker inte jag om.  De jag vill komma fram till är att jag tycker att sodexos mat är inge bra och att skolorna borde ta bort sodexo som skolmat.

Av: Ida Wenngren, 7C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *